torsdag den 7. august 2014

Dag 13, videre mod Los Angeles og Hollywood



Efter udtjekningen på Vagabond Motel, kørte vi afsted til vores destination for de næste dage.

Køreturen tog omkring 3 timer, før vi kunne se en afkørsel og ikke mindst "Welcome to Hollywood", da vi dreje af. Vi var lidt tidligt på den, da vi først kunne tjekke ind kl 15.00 (vores tid)

I mellemtiden kørte vi til The Grove som er et meget populært slags udendørs indkøbscenter. Men vi snakker i luksus-klassen. Det er stilet, pæntpoleret, velduftende, rent og fyldt med lækre mennesker.
I sammenhæng med The Grove ligger Farmers Market, som byder på massevis af boder med alverdens madvarer produceret af lokale farmere. Der er også de hyggeligste små spisesteder proppet ind i mellem.

Det skal lige siges, at man kører til ALT her i LA, så det er ikke fordi vi er dovne, men der er virkelig langt mellem blokkene her. På mærkværdigvis bekommer det os ganske godt at vi skal køre rundt og ikke gå ;-)

Vi ankom til lejligheden som ligger på Franklin Ave, og vores parallelgade er Hollywood Boulevard, som mest er kendt for at have de kendtes navne printet i jorden på guldstjerner. Herudover er det mest neon, junkfood, turistfælder og larm. Men det kan vi heldigvis slet ikke mærke noget til hos os. Vi ligger dejligt isoleret.
Vores lejlighed (lejet gennem AirBnB) er lækker, dog med nogle mangler så som køkkenudstyr, og noget helt basalt som en karklud. Det er åbenbart ikke noget de gør sig forfærdeligt meget i.
Tilgengæld er vi meget heldige at have sådan en smart duftanordning sat til i vores stikkontakter. Føj hvor det dog lugter.......Vi pillede det hele ud lige da Ken (manden vi lejer lejligheden af) gik ud af døren. Det allerbedste er dog vores udsigt fra rooftop poolen (jep I læste rigtigt, der er pool og liggestole på taget, og det er fedt!!!


Bjergene der ses i baggrunden er Runyon Canyon. Et sted der byder på fantastisk udsigt til bl.a Hollywoodskiltet. Mange kendte lufter deres hunde der, eller får en god omgang motion af en af de mange hiking-ruter. Behøves vi sige Niels pludselig meget gerne vil hike?


Vi er trætte af at spise ude, så vi fik bikset sund wokmad sammen (med masser af grøntsager!!) af det vi tidligere havde fået købt ind ved Farmers Market.
For at Lara ikke skulle falde i søvn kl 19, proppede Niels hende ned i bilen og tog på rekognoscering-tur i West Hollywood. Det gav et super godt overblik over vores kvarter (ikke mindst hvor de gode butikker er), og Lara kunne sidde i ro og mag og få sig en Iced Vanilla Latte, mens der kunne peges og siges: "Uuhhh, iihhh, neeej, har du set der? Hov og der?! Den der ser hyggelig ud! Det der skulle være en god butik. Ej den skal vi prøve! Hov der kan jeg få manicure!"

Endnu en gang er vi betaget af lyset. Når solen går ned bag bjergene der omgiver LA, giver det et helt utroligt og magisk lys. Vi satser på at se solnedgangen over LA i morgen fra Griffith Observatory.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar