mandag den 4. august 2014

We're on the road!

Vi været afsted i lidt over en uges tid og NU begynder vores roadtrip for alvor.

Efter vi havde tjekket ud fra San Remo Hotel, tog vi en taxa til vores udlejningssted Alamo, eller ALARMO som det efterfølgende nok skal hedde. Det var intet mindre end en skandale......
Da vi ankom til udlejningen var der en kø på 300 m. Kø kan der være alle steder, men når nogle folk arbejder langsomt, og tegner og fortæller mere end hvad godt er, tager det meeeeget lang tid.
Hallo, man skal bare have en nøgle til den bil man nu har reserveret og så ud af klappen. Nogle af kunderne så ud som om de aldrig nogensinde før havde kørt bil, og havde noget der mindede om 5000 spørgsmål.
Samtidig havde folk ikke overholdt den tid de havde booket deres bil til ( vi havde fx booket til afhentning kl 12.30), så alle mødte op på en gang, hulter til bulter. 
Det tog os derfor 2 1/2 time før vi fik bilen udleveret. Vi nåede ikke at upgrade, men vi fik en hvid Jeep til rådighed. Niels var noget angst for at ende med at skulle køre i en Toyota, så han er trods alt ganske tilfreds.

Så var vi klar til at forlade det tidligere knapt så pænt omtalte San Fransisco.

Det skete desværre det at vores GPS på iPad'en (den før nævnte NavFree app) ikke kunne følge med og gik død eller frøs på skærmen. Dermed stod vi i en situation hvor vi egentlig bare gerne ville væk, men vidste ikke hvordan vi kom det. Det var mildest talt kaotisk. På egen hånd fandt vi dog et kæmpe supermarked (Target) og der måtte vi investere i en rigtig GPS. Til vores held var der lige præcis én tilbage.

Vores nye ven bragte os af Caprillo Highway langs vestkysten med udsigt udover Stillehavet, en helt igennem fantastisk rute med en skøn udsigt hele vejen. Vi holdte ind ved et udkigspunt, og stod ud af bilen. Lige der ramte ren lykke og frihed os. Solen varmede os i ansigtet og vinden var lun. Udsigten var lige hvad vi havde manglet. 



Det var SKØNT at have forladt San Francisco. Faktisk skulle vi ikke mere end liiige udenfor SF før vejret ændrede sig. Langs vejen, mens der blev mere og mere lunt, dukkede det ene håndskrevne skilt op efter det andet med teksten: Strawberries, Apricots, Cherries etc. 
Lyset her på kysten er noget helt specielt, det lyder kliché-agtigt men det er næsten magisk. Og det gør det ihvertfald nemmere at tage billeder!

Vi slog et smut forbi Gilroy Outlet, da vi havde en ide om at Nike skulle have nogle lækre ting. Det havde de ikke, men i stedet havde Calvin Klein en masse undertøj, så nu er der ihvertfald sikret rent undertøj de næste par uger;-)

Nu er vi ankommet til vores motel i Monterey "Lovers Point" (jaja det lyder mere romantisk end det er), her er hyggeligt og der er en god udsigt over bugten. Men vi har værelse ud til elevatoren som larmer relativt meget. Oveni det har de valgt at stille en kæmpemæssig ismaskine til isterninger, som frit kan benyttes af alle der bor her. Det tilbud er for mange åbenbart bare sagen, og der skal da dælme tankes isterninger som aldrig før.

Vi sætter ørepropper i og håber på det tager det værste.

Imorgen fortsætter turen ned langs kysten til området omkring San Luis Obispo. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar