fredag den 1. august 2014

Dag 7 og 8 - Central Park


En lille hurtig og kort update.

Det er sidste aften i lejligheden, klokken er lige omkring 21 her hos os. Vi har været ude og spise for allersidste gang i New York, og er nu igang med at gøre lejligheden rent (eller det vil sige, Niels gør rent).
Vi skal op kl 03 (GISP!), og bliver hentet af en bil kl 3.30 for at gøre til JFK lufthavn. Herfra skal vi flyve i 6 timer til San Francisco. Vi er ved at være trætte/mætte af NYC og glæder os til at komme videre. 
Dagen idag er blevet brugt i Central Park hvor vi havde lejet cykler i 3 timer. Dét var fedt!!!! Det kan i den grad anbefales. Vi fik set alt hvad vi ville uden at ødelægge vores fødder (og gode humør). Vi susede rundt, og det var en hel befrielse at få lidt "luft under vingerne" på en virkelig lummer dag.



Og så var Niels så elskværdig at gå på jagt sammen med Lara efter nye shorts med elastik i livet.....det strammer sgu det gamle L...:-(

Dagen igår (dag 7) er uinteressant at fortælle om. Der var behov for en "genopladnings-dag", så den blev brugt på langs i lejligheden, mens der blev læst bøger. 

Mor Nina, for at du kan få stillet din nysgerrighed, så er der her et par billeder af lejligheden så du kan se hvordan vi har boet. Læg mærke til køleskabet, det er kæmpe!!!








1 kommentar:

  1. Verdens bedste NY lejlighed!! Ligger perfekt :-) Pas på jer ;-*

    SvarSlet