onsdag den 20. august 2014

Dag 23 Zion National Park


Parken var smuk og næsten idyllisk. Men vi var glade for at vi kun havde en hel dag der. Når man ikke kan tage de hårdeste hiking ruter som tager minimum 4 timer (helt op til 12 timer), føltes en dag som nok. Vi udvalgte 3 "børnevenlige" ruter, og nåede dem alle 3 på en dag. Weeping Rock, Riverside Walk og Emerald Pools, som alle bød på forskellige sider af Zion. 
Vi ville rigtig gerne have taget turen Angels Landing som skulle byde på den mest vanvittige udsigt over Zion, men den er samtidig også stejl som en i h...... og nogle steder skal man decideret kravle opad. Den må vi have til gode til næste gang.
Det bedste ved parken var dog, at der ved næsten hver start af en rute var placeret fine rene toiletter. Et sikkert hit hos Lara, som gjorde dagen lidt mere overskuelig.
Vi mødte alle typer af mennesker lige fra Amish-folk til afrikanere klædt i nationaldragt, men især en trend herskede virkelig hos de fleste. Måske i kan spotte det på et af billederne?



 
Udsigten fra Weeping Rock, hvor det plaskede ned som regn mens det var skyfrit. Vandet, som er regnvand, kommer ned gennem klippen hvor det er bliver filtreret.

Slutningen af Riverside Walk, hvor "The Narrows" begynder. En vandretur i knæ-højt vand.

Kan i se trenden? Vi følte os helt uden for, vi var virkelig klædt forkert på......


Emerald Pools





Ingen kommentarer:

Send en kommentar